dimecres, 25 de novembre del 2015

Salmó marinat


Pim pam..una recepta ràpida i de les bones si sou de salmó.
De nou corria pel congelador una paquet de salmó que vaig congelar dissabte, sovint el Carles de peixos Vicky té preparats retalls de salmó embassat i m'agrada comprar-los quan vaig amb presses perquè sé que en puc fer moltes receptes ràpides ja que la feina de tallar i netejar ja me l'ha resolt ell, avantatges de comprar a mercat. Un marinat senzill em va semblar perfecte, aquí el teniu.


Ingredients
500 gr de retalls de salmó sense pell
2 llimones
1/2 got d'oli d'oliva arbequina EV
dos dits d'aigua
sal
sajolida i fonoll en pols o anet
tàperes
Ceba vermella

Feu una barreja amb el suc d'una llimona, l'oli, l'aigua, la sal i les herbes.
Poseu el salmó escampat dins una plata i aboqueu la barreja deixant que quedi tot cobert.
Afegiu les tàperes ben repartides i la ceba tallada molt fina.
Talleu la llimona amb pell i tot a trossets molt petits i escampeu-los també, a més de acolorir l'aspecte del marinat hi donarà bon sabor. No recomano menjar-los, us seria massa amarg al paladar.
I això és tot!



Ja sabeu que sóc de receptes senzilles, cuina fàcil perquè la pugui fer tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió, gràcies pel teu comentari.